Lifestyle newborn fotoshoot in Enkhuizen

June 28, 2017

Hoera! Kees heeft  er een broertje bij, genaamd Hidde. Christel en Mark zagen mij op een bruiloft van Christel haar collega. Op dat moment zat Hidde nog vrolijk in haar buik maar amper een dag later liet de kleine man van zich horen. Ze belde mij op met het blijde nieuws en vroeg of ik dit kersverse gezin vast wilde liggen. Maar natuurlijk! Op naar Enkhuizen. Papa, mama en Kees hadden alle drie een grijze jeans met wit t-shirt aan en Hidde een prachtig wit gebreid pakje. Nadat Hidde nog even een paar slokjes drinken kreeg gingen we aan de slag. Kees vond het allemaal wel gezellig, maar toch wilde hij liever niet alleen op de foto met zijn kleine broertje. Dat geeft niet, want het is natuurlijk wel erg spannend allemaal, als je nog niet eens 2 jaar bent. Al met al was het een relaxte en rustige fotoshoot en dat is te zien aan het resultaat. Het geluk van een nieuw gezin, zonder al te veel poespas. Less is more! Kijk mee en geniet. 

 

Liefs Tess 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com