Fitness/lifestyle fotoshoot in Almere

Fitgirl Denise vroeg mij om een paar foto's te maken in de sportschool, daarbij wilde zij ook graag wat lifestyle foto's, om haar instagram account te kunnen promoten. Eens een keer heel wat anders dan wat ik meestal doe, leuk! Ik hou tenslotte wel van een uitdaging. En daar ging ik, onderweg naar Almere. We hebben een paar prachtige shots in de sportschool gedaan, daarna zijn we Almere in gegaan voor de lifestyle foto's. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com