top of page

Trouwen bij Papa's Beachhouse in Hoofddorp

Marco en Elsbeth 17 juni 2017

Wauw! Wat een gezellig en leuk stel is dit! Ik ontmoette Elsbeth circa 2 jaar geleden tijdens een event wat georganiseerd werd in het hotel waar zij op dat moment werkte, Elsbeth bewaarde toen meteen mijn visite kaartje, voor als die dag ooit zou komen. Na ongeveer een halfjaar vroeg Marco haar ten huwelijk en belde ze mij meteen op. Het zou een relaxte en gezellige bruiloft worden. Nou, dat werd het hoor! Tijdens de voorbereidingen in Amsterdam hadden we het prima naar onze zin. Toen Marco zijn Elsbeth op kwam halen in de geweldige Fiat 500 classic vertrokken we naar het NDSM werf. Hier begonnen we de reportage. Vervolgens vertrokken we naar het Westerpark om ook bij de westergasfabriek bij café Troost een biertje te halen. En dit moest uiteraard ook vast gelegd worden ;) Aangekomen bij Papa's Beachhouse in Hoofddorp zag alles er prachtig uit, Donflorito Amsterdam had de bloemstyling verzorgd en dit zag er prachtig uit! Na een gezellige en mooie ceremonie was daar het moment voor de taart, gemaakt door Life of Pie Amsterdam, heerlijk! Na het toasten is het stel nog fijn gaan barbecueën om vervolgens tot in de vroege uurtjes te gaan feesten. Marco en Elsbeth, ik heb ontzettend genoten van deze dag. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page