top of page

Bruiloft met een italiaanse touch in Volendam

Jim en Leonie 10 juni 2017

In 2017 was het zover, 10 juni viel op zaterdag. Jim kreeg al een aantal keer wat 'kleine' hints door dat Leonie wel heel graag op deze dag zou willen trouwen. Haar ouders én haar broer zijn namelijk op deze datum met elkaar getrouwd en Leonie wilde de traditie graag in ere houden. En nu was het zover. Met heel veel voorbereidingen, (wat is Leonie toch creatief!) was alles tot in de puntjes geregeld. Na dat ik het haar en de makeup van Leonie had verzorgd mocht ik haar als één van de eerste zien in haar mooie jurk. Bij Jim aangekomen zag ook iedereen er prachtig uit en stond daar de geweldige trouwauto namelijk een oude Fiat 500, super! De ceremonie vond plaats in het Stolphoeve kerkje in Volendam, om vervolgens op pad te gaan voor de reportage, samen met hun franse bull Louie. Na de ceremonie vond alles plaats bij Lotje wine & dine op de dijk. Alles was prachtig versierd en Leonie der zelfgemaakte backdrop kwam helemaal tot zijn recht. Jim en Leonie, wat was dit een gezellige en mooie dag! Ik heb er van genoten. Hierbij een klein cadeautje van mij, een extra lange preview! Kijk mee en geniet.

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page