top of page

Zomerse bruiloft bij strandpaviljoen Zeezicht in Castricum aan Zee

Raymond en Dewy 09 juni 2017

De ochtend van 9 juni begon regenachtig. Tijdens de voorbereidingen werd er meerdere malen op de 'buienradar' apps gekeken. Het zou straks droog worden. En ja hoor, op het moment dat Raymond zijn Dewy op kwam halen werd het droog. Tijdens het eerste deel van de fotoshoot was het nog een beetje bewolkt. Toen we aan kwamen bij de prachtige locatie in Castricum aan Zee, namelijk strandpaviljoen Zeezicht, liet de zon van zich zien. Alles was tot in de puntjes verzorgd en het werd tijd voor de geweldige ceremonie. Na een volmondig JA van het stel werd er geproost en taart gegeten. Daarna was er nog even tijd voor een fotoshoot in de duinen. Raymond en Dewy, ik heb genoten van deze dag. Ik wens jullie heel veel geluk toe! Hierbij een leuke preview van jullie dag. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page