Bruiloft bij de Beemster Barn in Zuidoost Beemster

Gert en Nicolien 03 juni 2017

Zaterdag 3 juni was het eindelijk zover. De grote dag van Gert en Nicolien. Na weken van voorbereidingen was alles op de dag tot in de puntjes geregeld. Ze gaven elkaar het ja-woord in hun 'eigen' Edam. Daarna reden we af naar de Beemster Barn, waar alles helemaal bruiloft klaar was. Wat een geweldige dag! En wat bijzonder om dit te mogen mee maken met al je kinderen. Gert en Nicolien, bedankt voor deze dag, ik vond het een eer om deel uit te mogen maken van deze dag! Van harte gefeliciteerd. Geniet van deze extra lange blog.

Liefs Tess


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com