Lifestyle gezinsfotoshoot in Monnickendam

Sinds drie weken woont dit leuke gezin in hun nieuwe nét verbouwde huis. Rosanne mailde mij om een fotoshoot te boeken. Ik stelde voor om bij het gezin thuis langs te komen. Een klein beetje afwachtend van wat ze moesten verwachten gingen we aan de slag. Loïs vermaakte zich prima met alle aandacht. Met veel knuffels, kusjes, grapjes en af en toe een hapje eten en een slokje drinken hebben we een prachtige fotoshoot neergezet. Loïs zal de muren in het nieuwe huis gaan opfleuren met haar mooie lach en prachtige ogen! Kijk mee en geniet.

Liefs Tess


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com