Bruiloft in Egmond aan Zee

Jeroen en Lisanne 19 mei 2017

Gister mocht ik naar Egmond aan zee voor de bruiloft van Jeroen en Lisanne. Ik ontmoette ze een jaar geleden bij een bruiloft van vrienden. Daar vroegen zij mij direct of ik ook hun fotograaf wilde worden. En daar was dan de dag, 19 mei 2017. Het was een beetje winderig, maar verder was het een perfecte dag! Hierbij een preview van deze mooie dag. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com