Stijvolle bruiloft bij Villa Clementine in Purmerend

Bart en Mieke 12 mei 2017

Vrijdag was het zo ver, Bart en Mieke gaven elkaar het ja-woord in het prachtige Villa Clementine in Purmerend. Wat een gezellige was dit! Bart en Mieke van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk, ik vond het een eer om jullie dag vast te mogen leggen! Kijk mee en geniet van deze (extra lange) preview.

Liefs Tess


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com