Pastelbruiloft bij Fort Resort Beemster


Barry en Angela 4 april 2017

Gister was het dan zo ver. Mijn eerste bruiloft van dit seizoen. En meteen een goede! Met een prachtige zonnige dag in begin april kon de dag van Barry en Angela al niet meer stuk. Bij het mooie Fort Resort Beemster werd alles gevierd. Kijk mee en geniet van deze preview.

Barry en Angela, nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Liefs Tess


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com