Zwangerschapfotoshoot in Monnickendam - Gitaarspecial

Brrrrrrrr....Wat had Nelly het koud in haar mooie jurk, tijdens deze té gekke winter wonderland zwangerschap fotoshoot! Larry en Nelly verwachten over ongeveer twee maandjes hun eerste kindje. Maar, Larry heeft eigenlijk al een kindje.. Zijn gitaar! Die moest natuurlijk ook op de foto. Een mooie herfst/winter zwangerschapsessie is het geworden. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess

Jurk: Eigendom Tess Evenboer Photography

Visagie: Tess Evenboer

Locatie: Hemmeland Monnickendam

Gitaren: Eigendom Larry en Nelly

#zwanger #zwangerschapfotografie #zwangerschap #maternity #maternityphotoshoot #zwangerschapfotoshoot #mooizwanger #gitaar #guitar #guitarspecial #pregnant #pregnancy #beautiful #tessevenboer #tessevenboerphotography #maternitydress #autumnshoot #autumncolors #winterwonderland #winterphotoshoot

CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com