Gestylede winter loveshoot in Heiloo

Op 24 december 2015 zijn Mike en Merle getrouwd. Helaas kende ik het stel toen nog niet en heb ik niet de grote dag kunnen fotograferen. Ik heb wel afgelopen zaterdag, 24 december 2016 een 'anniversary wedding loveshoot' van ze mogen maken! Zij willen dit tien jaar lang volhouden, wat een leuk idee! Het lijkt mij super om dit nu nog 9 keer te doen. Hierbij een kleine impressie.

Styling: Met liefde geregeld

Locatie: De witte kerk in Heiloo

Liefs, Tess

#winterwedding #winterbruiloft #wedding #weddingphotographer #weddingphotography #weddingshoot #loveshoot #styledshoot #styledweddingshoot #metliefdegeregeld #tessevenboerphotography #tessevenboer #beautiful #beauty #netherlands #wittekerk #kerkje #kerk #church #styling #weddignstyling #vintage #vintagestyling #gold #candlelight #weddinghair #anniversary #jubileum #1jaarlater

CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com