top of page

Lifestyle newborn fotoshoot in Oosthuizen - Demi

Twee weken geleden werd Demi geboren, een lief klein meisje. In het ziekenhuis heb ik haar de tweede dag al mogen bewonderen om een foto te maken. Inmiddels is ze lekker thuis, veilig bij papa en mama. Ik ben langs geweest om het kersverse gezin vast te leggen. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess

 

#newbornfotograaf #newborn #newborngirl #newbornphotographer #newbornfotografie #newbornshoot #lifestylefotograaf #lifestyle #lifestylefotografie #lifestylephotographer #fotograafnoordholland #baby #sweet #pink #softcolors #soft #cute #softpink #newbornlifestylesession #newbornsession #lifestylenewborn #naturalbabyphotography #naturalbaby #natural #naturallight #naturallightphotographer #daglichtfotografie

CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page