Lifestyle newborn fotoshoot in Oosthuizen - Demi

Twee weken geleden werd Demi geboren, een lief klein meisje. In het ziekenhuis heb ik haar de tweede dag al mogen bewonderen om een foto te maken. Inmiddels is ze lekker thuis, veilig bij papa en mama. Ik ben langs geweest om het kersverse gezin vast te leggen. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess

#newbornfotograaf #newborn #newborngirl #newbornphotographer #newbornfotografie #newbornshoot #lifestylefotograaf #lifestyle #lifestylefotografie #lifestylephotographer #fotograafnoordholland #baby #sweet #pink #softcolors #soft #cute #softpink #newbornlifestylesession #newbornsession #lifestylenewborn #naturalbabyphotography #naturalbaby #natural #naturallight #naturallightphotographer #daglichtfotografie

CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com