Trouwen bij Meneer van Eijck in Oisterwijk

July 1, 2019

Preview Sander en Linsey - 29 juni 2019 - Meneer van Eijck in Oisterwijk 

 

Toen ik op gesprek was bij Sander en Linsey was Linsey nog in verwachting van hun 3de kindje, Julie. Tijdens ons gesprek merkte ik al dat mijn werkwijze goed bij hun bruiloft zal passen. 's Ochtends bij het ouderlijk huis van Linsey was het een gezellige boel. Van ballonnen vullen met helium tot de hele voorbereidingen van de bruid. Na de first look van de twee was er tijd om te lunchen. Na een heerlijk broodje vertrokken we naar een heel leuk klein kapelletje in Tilburg. Na een mooie en emotionele ceremonie was er even wat tijd voor wat foto's met het VW busje. Daarna op naar de feest locatie, Meneer van Eijck in Oisterwijk. Een mooie locatie gelegen midden in de bossen. Met een gezellige borrel vierde het bruidspaar daar samen met familie en vrienden de liefde. Na de BBQ was het tijd voor het feest. Met de openingsdans opende het bruidspaar het feest. En ze danste nog lang en gelukkig .. ;) Bekijk hier de preview!

 

 

Liefs Tess

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

CATEGORIEËN
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com