Trouwen bij De Viersprong in 's Gravenzande

June 24, 2019

Preview Dennis & Sacha - 22 juni 2019 -De Viersprong in 's Gravenzande 

 

Dennis en Sacha mailde mij al een behoorlijke tijd geleden. Sacha volgde mij op Instagram en wilde graag dat ik de foto's kwam maken voor hun bruiloft. Een hele eer, aangezien de bruid zelf ook fotografe is. 's Ochtends werd Sacha thuis klaargemaakt door de stylistes van Rob Peetoom en was ik bij Dennis zijn vader thuis voor de voorbereiding van de bruidegom. Na een emotionele first look zijn we op pad gegaan met het bruidspaar en hun twee kinderen Laurens en Sijmen, alsmede bruidsmeisje Isis. De kinderen deden het ook super goed! Na de reportage gingen we naar de Viersprong in 's Gravenzande. Een prachtige locatie waar veel mogelijk is. In de tuin was alles mooi gestyled door weddingplanner Naomie van Naoomevents. Na een prachtige ceremonie werd er gezellige geborreld en taart gegeten in de prachtige tuin van de Viersprong. Na het diner had het bruidspaar nog een uurtje ingepland om met mij naar het strand te gaan voor wat foto's tijdens golden hour, het mooiste uurtje van de dag. Eenmaal weer bij de Viersprong aangekomen was het aan de DJ om het feest op gang te brengen. Na de openingsdans barste het feest los. Lief bruidspaar nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk, ik heb een hele leuke dag gehad! Hierbij jullie preview. Kijk mee en geniet. 

 

Liefs Tess 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

CATEGORIEËN
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com