Bruiloft bij Buitenplaats Sparrendaal

June 16, 2019

 

Preview - Robert & Eveline - Buitenplaats Sparrendaal - 15 juni 2019

 

Wow! Wat een prachtige locatie is dit toch! En dan ook nog eens een prachtig stel die hier op 15 juni 2019 elkaar het ja woord gaven. Robert heb ik eerder eens ontmoet als ceremonie meester bij de bruiloft van zijn zus. Toen het stel mij vroeg om hun bruiloft te fotograferen wist ik meteen, dit worden mooie plaatjes! Alles was tot in de puntjes geregeld. De dag zat vol humor, liefde en gezelligheid. 's Ochtends in Amsterdam regende het nog een paar uurtjes. Maar precies op het moment dat de first look gepland stond werd het droog en het is niet meer gaan regenen. We konden dus lekker buiten foto's maken bij de trouwlocatie Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg. Lief bruidspaar, nogmaals bedankt voor jullie vertrouwen en van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Hierbij jullie preview. 

 

Liefs Tess 

 

 

 

Please reload

CATEGORIEËN
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com