Trouwen bij Explore by Lute in Muiden

June 1, 2019

Preview Almar & Denise 31 mei 2019 - Explore by Lute in Muiden

 

Vrijdag de 31ste was het dan eindelijk zo ver. De grote dag van Almar en Denise. Na 10 jaar werd het tijd om in het huwelijksbootje te stappen. Met een prachtige dag hebben ze dit dan ook gevierd. Foto's gemaakt in Zaandam, hun woonplaats. Daarna naar de prachtige trouwlocatie Explore by Lute in Muiden voor het JA-woord. Met hele mooie woorden aan elkaar werd daar het huwelijk gesloten. Lekker samen eten met familie en vrienden. Om vervolgens de dag af te sluiten met een knalfeest. Lieve Denise en Almar, wat was dit een mooie dag, bedankt voor jullie vertrouwen in mij. Hierbij jullie preview van de dag! 

 

Liefs Tess 

 

 

 

 

Please reload

CATEGORIEËN
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com