Trouwen bij Pollepleats in Westhem (Friesland)

November 18, 2018

Timo en Annechien - 17 november 2018 - Pollepleats in Friesland

 

Ik kreeg een aanvraag binnen voor een bruiloft in Friesland, bij de mooie locatie Pollepleats. Maar, het stel kwam niet uit Friesland, maar uit Noord-Holland. Ik vroeg dan ook bij de kennismaking waarom ze voor deze locatie hadden gekozen. Toen ik gister aan kwam rijden bij de Pollepleats in Westhem, Friesland, begreep ik het bruidspaar meteen. Wat een rust! Met het mooie ochtend zonnetje over het water, begonnen we de dag. Alles onder 1 dak is ook zeker een luxe. Ik liep zo van de ene kamer naar de andere kamer, om de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom vast te leggen. Na de eerste ontmoeting was het tijd om de kou in te gaan en samen wat mooie foto's te maken. Inmiddels druppelde de eerste gasten binnen voor de ceremonie in de boerderij. Een mooie ceremonie met verhalen en anekdotes van hun dierbare.  Na het JA-woord was het tijd voor een borrel met natuurlijk een lekkere bruidstaart. Na wat groepsfoto's met het mooie zonnetje buiten, heb ik het bruidspaar ook nog even mee naar buiten genomen. Dit moment konden we niet aan ons voorbij laten gaan! Op dat moment zat mijn taak erop voor die dag. Zonder camera aten en feesten ze nog de hele avond door. Timo en Annechien, bedankt voor jullie vertrouwen in mij en de leuke dag! Bij deze nogmaals van harte gefeliciteerd en geniet van jullie preview.

 

Liefs Tess 

 

 

 

 

Please reload

CATEGORIEËN
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com