Trouwen bij Naturel in Scheveningen

September 8, 2018

Eindelijk was hij daar, de dag van Dimitri en Linda. Waar hun liefdesverhaal begon, in Scheveningen, gaven zij elkaar gister het JA-woord bij de mooie strandtent Naturel. De dag begon in een hotel om de hoek. Na de eerste ontmoeting op de beroemde pier luchte het stel, samen met familie en dierbare. Daarna op weg voor de fotoshoot. Een mooi groot park midden in Scheveningen leende zich voor prachtige plaatjes. Terug gekomen aan het strand daar nog wat plaatsjes maken. Na een gezellige middag met borrel was om 19.30 uur eindelijk zo ver. Ze gingen trouwen! Linda zong een prachtig lied voor haar Dimitri. Samen met hun dochter Esmee, zong de bruid later nog een lied voor haar bruidegom. Na de ceremonie hadden we nog heeeeel even de tijd om buiten wat plaatjes te schieten met de laatste zonnestralen boven de zee. Toen barste het feest los! Het was een mooie en gezellige dag, bruidspaar bedankt! Bekijk hier jullie preview. 

 

Liefs Tess 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com