Trouwen in de moestuin van Van Der Valk Hotel Volendam

August 12, 2018

Nick & Kelsey - 11 augustus 2018

Van der Valk Hotel Volendam

 

Eindelijk was hij daar dan, de grote dag van Nick en Kelsey. Met een grote ;) jurk en een grote lach ging deze dag ontzettend snel om. Op het Hemmeland in Monnickendam hebben we de fotoshoot gemaakt. Na een relaxte lunch in het Van Der Valk Hotel Volendam, was het tijd voor de ceremonie in de mooie nieuwe moestuin van Hotel Volendam. Na de mooie woorden naar elkaar uitgesproken te hebben, was het tijd voor de taart gemaakt door de vader van de bruid. Een heerlijke red velvet taart. Na de nodige borrels vertrok het gezelschap naar boven om te dineren. Na de same day edit gezien te hebben van de jongens van A Beautiful Day Trouwvideo's was het tijd voor de openingsdans. Een mooie dans later kon het feest beginnen. Lieve Kelsey en Nick, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Bedankt dat ik aanwezig mocht zijn bij jullie grote dag! Bekijk hier jullie preview. Kijk mee en geniet! 

 

Liefs Tess 

 

 

 

Please reload

CATEGORIEËN
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com