Trouwen bij Paviljoen Twiske in Oostzaan

August 9, 2018

8 augustus 2018 - Stephan & Angela - Paviljoen Twiske

 

Op de mooie datum 8-8-'18 trouwden Stephan zijn Angela. Het stel is al 21 jaar samen en bezegelde hun liefde nu met een prachtige dag bij Paviljoen Twiske in Oostzaan. Deze dag liep ik samen met John van Once in Life, hij filmen, ik fotograferen. We begonnen de dag gezellig bij Angela en haar vriendinnen. Met een gezellig muziekje werden de meiden opgemaakt en hun haar werd in de krul gezet. Na de eerste ontmoeting thuis zijn we naar het Amstelpark vertrokken voor de fotoshoot. Met de twee kinderen van het bruidspaar was het een gezellige boel. Bij Paviljoen Twiske aangekomen zagen we dat alles al mooi gestyled was door Tamarah van The Bridal Blush. De ceremonie, waarbij Angela met haar broer aankwam in een bootje was emotioneel maar ook humoristisch. Heerlijk borrelen en barbecuen maakte er een top middag van. Terwijl John en ik ons kans schoon zagen om het bruidspaar op de foto te zetten met de drone van John. Dit bracht ons twee prachtige foto's! Bekijk deze en meer in deze preview blog. Lieve Angela en Stephan, nogmaals van harte gefeliciteerd en bedankt dat wij aanwezig mochten zijn op jullie grote dag!.Kijk mee en geniet! 

 

Liefs Tess 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com