Trouwen bij De Stallen in Purmerend

July 19, 2018

Sean en Jeroen - 18 juli 2018 - De Stallen Purmerend

 

Op een business ontbijt ontmoette ik Marije van By Marije een fantasy fotograaf. Ik vertelde over mijn grootste passie, trouwfotografie. Zij zei mij meteen dat ze vrienden had die gingen trouwen en mij zeker zouden bellen. Een paar maanden later zat ik op bank bij Sean en Jeroen in Purmerend. Ze vertelde over hoe zij hun bruiloft heerlijk samen aan het voorbereiden waren en vroegen mij om hun dag vast te leggen. Op woensdag 18 juli van dit jaar was het dan zover. Rond 2 uur arriveerde ik bij de heren en zagen ze er al prachtig uit. Sean een groen pak met zwart overhemd en Jeroen geheel in het zwart. De fotoreportage maakte het stel een week eerder samen met Marije. Wat prachtige foto's zijn geworden! Dus deze dag begon lekker relaxt en was er vooral veel tijd voor het samen zijn met de familie en de vele vrienden van de heren. Vanaf hun huis liepen we naar het centrum van Purmerend. Om in het stadhuis van Purmerend elkaar het JA-woord te geven. Na de foto's op het bordes was het tijd voor een borrel en het diner bij restaurant De Stallen in Purmerend. Na het tafelen tijd voor het feest! Lieve Sean en Jeroen, bedankt dat ik deel uit mocht maken van jullie grote dag. Hierbij jullie preview! 

 

Liefs Tess 

 

 

 

Please reload

CATEGORIEËN
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com