Trouwen bij Het Ruiterhuys in Castricum

July 13, 2018

Martin en Eveline - 12 juli 2018 - Het Ruiterhuys in Castricum

 

YES! Ik mocht weer een dagje fotograferen bij één van mijn favoriete locaties hier in de buurt, namelijk Het Ruiterhuys in Castricum. De dag begon al gezellig bij bruid Eveline, ze straalde vanaf het begin van de dag en die lach is bijna niet van haar gezicht geweest. Hij bruidegom Martin was het een gezellige boel met hun zoontje Teun erbij. Na de first look zijn we foto's gaan maken in het bos. Daarna was het tijd voor een borrel en gezelligheid. Om vervolgens met z'n alle te gaan eten aan de prachtig door Met Liefde Geregeld gedekte tafels onder stretchtent. Het stel heeft gekozen voor een avond ceremonie met alle gasten erbij. Ik vind dat echt geweldig! Meteen na het JA woord feest vieren. Liefs bruidspaar bedankt voor deze leuke dag. Hierbij jullie preview! 

 

Liefs Tess

 

 

 

Please reload

CATEGORIEËN
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com