Trouwen bij De Lickebaertshoeve in Maasland

July 9, 2018

Jan-Willem en Kim 6 juli 2018 - De Lickebaertshoeve in Maasland

 

Jongens jongens, wat hebben wij veel gelachen deze dag! Met een super leuk team en een super leuk bruidspaar vloog deze dag echt aan me voorbij. Vroeg op, want ik moest om half 8 bij Kim zijn voor haar haar & make-up. Daarna naar Jan voor de voorbereidingen en weer terug naar Kim. Na de eerste ontmoeting hup het busje in richting de fotolocatie in Hoek van Holland, een super leuke locatie met van alles wat. Relaxt, lachen en veel liefde tijdens de fotoshoot. Lichte paniek, want het jasje van Jan zat onder de vet vlekken van het busje. Het jasje is naar een stomerij gebracht en 5 min voor vertrek weer helemaal schoon opgehaald. Wat een mazzel! Door naar de Lickebaertshoeve in Maasland. De ceremonie opstelling stond al klaar met de prachtige bloemen. Een gezellige ceremonie later tijd voor wat borrels en gezelligheid. Ook het eten en het feest was super gezellig. Bruidspaar, ontzettend bedankt dat ik bij deze dag mocht zijn als jullie fotograaf. Nogmaals van harte gefeliciteerd, hierbij is jullie preview! 

 

Liefs Tess 

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com