Trouwen bij Robachers Watermolen in Hauwert

July 3, 2018

Patrick en Chantal 30 juni 2018 - Robachers Watermolen in Hauwert

 

Op een stralende dag in een zonovergoten tuin elkaar het JA-woord geven, dat wil toch iedereen? Dit deden Patrick en Chantal afgelopen zaterdag in de prachtige tuin van Robachers Watermolen in Hauwert. De dag begon relaxt in Heerhugowaard. Bij Chantal werden alle meiden mooi gemaakt, terwijl Patrick nog heerlijk zat te Netflixen bij mams op de bank. Na het de first look stapte het stel in de mooie witte Rolls Royce, die toch even een klein duwtje nodig had met opstarten, haha. Op de mooie locatie Robachers Watermolen zijn we foto's gaan maken. Best een warm klusje met ongeveer 28 graden. Na de foto's is het stel op pad gegaan zodat alle gasten ze nog niet zouden zien. In de mooie tuin gaven ze elkaar het JA-woord. Daarna tijd voor een borrel, vervolgd door een heerlijke BBQ. Patrick en Chantal, bedankt voor jullie vertrouwen in mij, het was een gezellige en mooie dag! Hierbij jullie preview. Kijk mee en geniet! 

 

Liefs Tess 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com