Trouwen bij De Werf in Veere

June 25, 2018

Wouter en Ilse 22 juni 2018 - Restaurant De Werf in Veere

 

Ongeveer een jaar geleden kreeg ik een mailtje uit Zeeland van Wouter en Ilse, of ik hun bruiloft vast wilde leggen. Maar natuurlijk! We spraken in midden Nederland af samen met John van Onceinlife videografie. Ze vertelde over het mooie plekje Veere, waar ze elkaar ontmoet hebben en waar ze elkaar ook het JA-woord zullen gaan geven. En zo werd het vrijdag 22 juni 2019. Om half 6 zaten we in de auto richting Zeeland. We begonnen bij de heren die er allemaal al top uit zagen. Daarna door naar Middelburg, ik deed het haar van Ilse en maakte haar op. Ze zouden elkaar voor het eerst zien bij de ceremonie. Iedereen prachtig gekleed in licht of donkerblauw. Wouter kon het haast niet afwachten om zijn aanstaande te zien. Eindelijk was ze daar! Na een mooie en humoristische ceremonie hadden we tijd om in Veere foto's te maken. Met flink wat wind hebben we prachtige plaatjes geschoten. Na de fotoshoot reden we naar Rastaurant Landlust in Nieuwkoop. Hier werd de taart aangesneden, gedineerd en vond het trouwfeest plaats. Na wat mooie speeches tijdens het diner was het tijd voor de openingsdans, waar het stel toch wel een klein beetje zenuwachtig voor was. Het was een mooie dans met zijn tweeën inclusief meerder draaien en een heuze lift! Aan het einde kwamen ook de ouders en de vrienden meedansen. Geweldig! Wouter en Ilse, hierbij nogmaals van harte gefeliciteerd. Kijk mee en geniet van jullie preview! 

 

Liefs Tess 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com