Trouwen bij Papa's Beachhouse in Hoofddorp

June 18, 2018

Joey & Sandy 1 juni 2018

 

Ongeveer twee weken geleden was ik op een stralende dag in Hoofddorp bij de prachtige locatie Papa's Beachhouse. Kleinschalig trouwen aan het water, met je voeten in het zand, nouja bijna dan ;) Dat is wat je krijgt wanneer je bij het gezellige Papa's Beachhouse gaat trouwen. De aankomst van de kleine in (bijna) dezelfde auto als papa was al grandioos. De ceremonie vond plaats onder de net nieuw geplaatste prieel, geheel versierd in stijl. Een mooie dag om mooie herinneringen vast te kunnen leggen. Kijk mee en geniet van deze bruiloft! 

 

Liefs Tess 

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com