Trouwen bij De Theeschenkerij in Velserbeek

June 4, 2018

Bastiaan en Jacqueline 2 juni 2018

 

Op 2 juni 2018 gaven Bastiaan en Jacqueline elkaar het JA-woord bij de mooie locatie De Theeschenkerij in Velserbeek. Dit deden zij ten overstaan van al hun dierbare. Rond 19.00 uur was de ceremonie pas en aansluitend het feest. Ik hou van avond bruiloften! Maar ze hadden al een lange dag erop zitten. De voorbereidingen, de fotoshoot, een bezoekje aan de klas van Jaqueline die allerlei optredens hadden ingestudeerd en heerlijk eten en borrelen bij Halfweg Eten&Drinken. Een soepele, gezellige en relaxte dag. Want dat zijn deze twee ook.  Ook al was het weer niet zoals gehoopt, was het een prachtige dag. Bedankt bruidspaar! Kijk mee en geniet. 

 

Liefs Tess 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com