Trouwen bij Brasa in de Beemster

May 22, 2018

Preview Sven en Annemarie 18 mei 2018

 

Op dé trouwdatum van de maand, namelijk 18 mei 2018 trouwde Sven en Annemarie met elkaar. De dag begon gezellig op de boerderij bij Annemarie haar ouders. Ik verzorgde de makeup bij Annemarie met 10 kinderen als toeschouwers. Nadat haar haar mooi omhoog gestoken was mocht ze haar jurk aan trekken. Sven was inmiddels onderweg naar het ouderlijk huis van Annemarie. Vol verwachten stapte hij uit. Met zijn rug naar Annemarie gekeerd hoorde hij haar aan komen lopen. WAUW! Wat vonden ze elkaar er prachtig uitzien. Na de eerste woorden en zoentjes gingen we samen met het bruidspaar naar de Beemster Barn, een prachtig mooi landelijk zaaltje midden in de Beemster. Ter plekke maakte we foto's en moeders zorgde voor het eten. Na het eten was het tijd om naar de trouwlocatie Brasa in de Midden Beemster te gaan. De meiden van Velvet Company hadden de tuin prachtig voorzien van mooie bloemen. Het was een prachtige ceremonie. Na de ceremonie meteen tijd om de taart aan te snijden waarna het feest los barstte. Sven en Annemarie, bedankt voor deze gezellige en mooie dag. Hierbij jullie preview. 

 

Liefs Tess 

 

 

Please reload

CATEGORIEËN
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com