LOVESHOOT in Monnickendam

February 8, 2018

Glenn en Marlies gaan in juni van dit jaar met elkaar trouwen bij de Kalkovens in Huizen. Om zich alvast goed voor te bereiden op de grote dag boekte ze bij mij een loveshoot. Ze kwamen mijn kant op en we gingen naar het Hemmeland in Monnickendam. Bij elke geschikte locatie trok het stel hun jas uit en ging snel staan, want het was namelijk behoorlijk koud die dag! Het aanstaande bruidspaar is niet heel erg gek op foto's maken. Maar ze zijn zó blij met het resultaat en de shoot dat ze nu geen zenuwen meer hebben voor de reportage tijdens hun grote dag. Kijk mee en geniet! 

 

Liefs Tess

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com