Trouwen bij Boerderij Mereveld in Utrecht

October 13, 2017

Preview Wesley en Liza 13 oktober 2017

 

Op vrijdag 13 oktober 2017 gaven Wesley en Liza elkaar het JA-woord. Wat voor een ander misschien een ongeluksdag is, vrijdag de dertiende, is voor Wesley en Liza juist een geluksdag. Alles verliep volgens plan, ze hadden prachtig weer en de liefde spatte er vanaf. De foto's hebben we gemaakt in het bos bij Boerderij Mereveld in Utrecht. Daarna zijn we doorgereden naar de Domtuin in Utrecht, dit is een prachtige klassieke foto locatie midden in het centrum van Utrecht. Na de ceremonie, verzorgd door de moeder van de bruid (bijzonder mooi), die plaatsvond in de prachtige met bloemen versierde ceremonie zaal bij Boerderij Mereveld, was het tijd voor taart en een borrel. Na wat gezellige groepsfoto's heb ik het bruidspaar verlaten. Lieve Wesley en Liza, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Hierbij een preview van jullie grote dag. Kijk mee en geniet! 

 

Liefs Tess 

 

 

 

Please reload

CATEGORIEËN
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com