Trouwen bij Explore by Lute in Muiden

September 10, 2017

Preview Bobby & Coby 9 september 2017

 

Bobby en Coby gaven elkaar het JA woord in een prachtige oude fabriekshal in Muiden. We begonnen de dag in Monnickendam. Waar het stel zich beide klaarmaakte voor de grote dag. Dochtertje Marley stal de show met de schoenen van mama! Na de first look klaarde het weer op en zijn we in Monnickendam foto's gaan maken. Alle gasten werden met een bus opgehaald en wisten niet waar ze naar toe gingen. Eenmaal aangekomen op de locatie zag iedereen er prachtig uit in het thema blush, blue & gold. Na het entree van het bruidspaar kon de ceremonie beginnen. Een hele mooie en relaxte ceremonie verder zijn ze dan echt getrouwd! Na de ceremonie lekker borrelen en eten en een groot feest. Bobby en Coby, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Hierbij jullie preview, kijk mee en geniet! 

 

Liefs Tess

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com