top of page

Vintage bruiloft in Limmen

Preview Koen en Suus 25 augustus 2017

Wauw! Wat een geweldig en goed verzorgde dag was dit. Koen en Suus waren beide redelijk rustig met de voorbereidingen. Een prachtige jurk en bijzonder mooi pak hingen er klaar. Na de eerste ontmoeting in hun eigen tuin en een borrel zijn we op pad gegaan voor de foto's. Na de familie foto's konden we aan de slag om het bijna getrouwde stel vast te leggen. Wat een mooie kleurstelling zo met het rode pak van Koen, de rode bloemen van Suus en het groen van het Limmense bos. In een prachtig kerkje in Limmen vond de ceremonie klaar. Alles versierd met prachtige bloemstukken. Na de ceremonie champagne uit het vintage servies van Suus zelf! In de tuin van Koen en Suus stond een prachtig gedekte tafel. Zij hadden een kok uitgenodigd om thuis het eten te verzorgen. Na het eten barstte het feest los in café de Lantaarn, waar zij elkaar ontmoet hebben, hoe leuk! Lieve Koen en Suus bedankt dat ik deel uit mocht maken van jullie mooie dag. Hierbij jullie preview, kijk mee en geniet!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page