Trouwen in het Lutherse kerkje in Monnickendam

August 17, 2017

Op 17 augustus 2010 kregen ze verkering, op 17 augustus 2016 werd Manouk door haar Gerard ten huwelijk gevraagd. En op 17 augustus 2017 gaven de twee elkaar het JA-woord! In het prachtige kleine Lutherse Kerkje in Monnickendam. Het weer werkte helaas iets minder mee, maar niet getreurd, er zijn geweldige mooie foto's! Lieve Gerard en Manouk, bedankt dat ik bij jullie dag mocht zijn! Ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe. Hierbij jullie preview. Kijk mee en geniet!

 

Liefs Tess

 

 

Please reload

CATEGORIEËN
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com