Buiten trouwen bij Het Ruiterhuys in Castricum

August 12, 2017

Op 12 augustus 2017 gaven Jody en Robin elkaar het JA-woord op het prachtige kleine eilandje bij Het Ruiterhuys in Castricum. Met de styling verzorgd door Met Liefde Geregeld, zag alles er tot in de puntjes op en top uit. De ceremonie vond (pas) om 19.45 plaats, zodat alle gasten bij de ceremonie konden zijn en daarna meteen door konden gaan naar het feest. Waar Robin en Jody een prachtige salsadans weggaven. Lief bruidspaar, het was een mooie dag, ik wens jullie heel veel geluk! Hierbij een preview van jullie dag. Kijk mee en geniet! 

 

Liefs Tess 

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com