Bruiloft bij Sint Jozef Volendam

July 29, 2017

Op 29 juli 2017 gaven Harry en Nelleke elkaar het JA-woord in de Vincentius Kerk in Volendam, onder prachtige muzikale begeleiding. De hele ochtend regende het, maar op het moment dat het kersverse bruidspaar de kerk uit liep brak de hemel open! De rest van de dag is het droog gebleven. Dit belooft veel goeds voor de toekomst ;) Zo konden wij gewoon onze foto's buiten maken. Maar ook in de Jozef hebben we een aantal mooie shots gemaakt. Ik zou zeggen, kijk mee en geniet! 

 

Liefs Tess 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com