Lifestyle newborn fotoshoot in Zwaag

July 28, 2017

Daar is ze dan! De lieve kleine Suus. De oma van Suus heeft een halfjaar geleden eens een loveshoot bij mij gedaan. Hierdoor heeft ze mij onthouden en vroeg me om bij haar dochter, schoonzoon en kleindochter langs te gaan, als cadeau! Zo gezegd zo gedaan. Suus kreeg nog een lekker flesje melk en is toen in slaap gevallen en bijna niet meer wakker geweest de gehele shoot. Wat zoet en lief meisje is dit zeg. Maar, foto's zeggen meer dan woorden, dus; Kijk mee en geniet! 

 

Liefs Tess 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com