Cakesmash en verjaardag fotoshoot in Volendam

June 27, 2017

De zusjes Charlotte en Isabella zijn vlak achter elkaar jarig. Charlotte mag alweer 5 kaarsjes uitblazen en Isabella wordt 1 jaar in augustus! Mama wilde dit heugelijke moment natuurlijk graag laten vastleggen, dit deden we door een gezellie cakesmash fotoshoot, geheel in stijl, met tipi tent! En Charlotte mocht met een grote gouden 5 op de foto, net als een echte dame. Ook was er nog even tijd voor een foto met mama, alledrie de dames in het roze, hoe leuk! Kijk mee en geniet!

 

Liefs Tess 

  Smashcake: La Mia Torta

 

Please reload

CATEGORIEËN
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com