Trouwen bij L'Auberge Damhotel Edam

June 24, 2017

Juliën en Ria 24 juni 2017

 

Vandaag zijn Juliën en Ria getrouwd! En ik mocht er bij zijn. De dag begon wat regenachtig maar het klaarde snel op, zodat wij in alle rust mooie foto's konden maken in het prachtige Edam. Om vervolgens door te gaan naar het Damhotel in Edam, voor de recepte, het diner en vanavond het feest! Juliën en Ria, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Kijk mee en geniet van deze preview! 

 

Liefs Tess 

 

 

 

 

Please reload

CATEGORIEËN
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com