top of page

Pastelbruiloft bij Buitenplaats Sparrendaal


Peter en Kim 16 juni 2017

Afgelopen vrijdag gaven Peter en Kim elkaar het ja-woord bij de prachtige trouwlocatie, Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg. Tijdens de voorbereidingen in Almere was het stel in het zelfde huis, het ouderlijk huis van Peter, zij boven, hij beneden. Met alle familie erbij was het een gezellige boel. Na de 'firstlook' zijn we vertrokken naar de trouwlocatie. Deze locatie heeft alles! Prachtige tuinen voor de reportage, een sfeervol entree en een perfecte tuin voor de ceremonie. Alles was in het thema pastel met als hoofdkleur lichtblauw gedecoreerd. De ceremonie vond buiten plaats en het was prachtig weer. Daarna de taart aansnijden, waar zoontje Luuk heerlijk van smulde! Om vervolgens alles klaar te maken in 'De Blauwe Kamer' voor het diner, hoe toepasselijk bij het thema ;) Na het diner barstte het feest los en gingen zelfs opa en oma de dansvloer op. Peter en Kim, ik heb genoten van deze dag. Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe! Hierbij jullie extra lange preview. Kijk mee en geniet!

Liefs Tess

 


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
bottom of page