Zomerse bruiloft bij strandpaviljoen Zeezicht in Castricum aan Zee

June 9, 2017

 Raymond en Dewy 09 juni 2017

 

 

 

De ochtend van 9 juni begon regenachtig. Tijdens de voorbereidingen werd er meerdere malen op de 'buienradar' apps gekeken. Het zou straks droog worden. En ja hoor, op het moment dat Raymond zijn Dewy op kwam halen werd het droog. Tijdens het eerste deel van de fotoshoot was het nog een beetje bewolkt. Toen we aan kwamen bij de prachtige locatie in Castricum aan Zee, namelijk strandpaviljoen Zeezicht, liet de zon van zich zien. Alles was tot in de puntjes verzorgd en het werd tijd voor de geweldige ceremonie. Na een volmondig JA van het stel werd er geproost en taart gegeten. Daarna was er nog even tijd voor een fotoshoot in de duinen. Raymond en Dewy, ik heb genoten van deze dag. Ik wens jullie heel veel geluk toe! Hierbij een leuke preview van jullie dag. Kijk mee en geniet!

 

Liefs Tess 

 

 

 

Please reload

CATEGORIEËN
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com