Bruiloft in Volendam

Gerrie en Mariëlle 27 mei 2017

De eerste tropische dag van het jaar, 27 mei 2017. Op deze dag gaven Gerrie en Mariëlle elkaar het ja-woord in het Stolphoevekerkje in Volendam. Vandaag was een schitterende dag. Gerrie en Mariëlle, van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk! Hierbij een preview van vandaag. Kijk mee en geniet.

Liefs Tess


CATEGORIEËN
Recent Posts
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com