Lifestyle newbornshoot in Volendam

April 13, 2017

Jolanda vertelde me dat vandaag haar uitgerekende datum was, maar Luc liet twee weken geleden al van zich horen. Nu heeft dit mannetje een nieuwe papa en mama geboren laten worden. Deze vreugde lieten ze door mij vastleggen. Kijk mee en geniet. 

 

Liefs Tess 

 

 

 

Please reload

CATEGORIEËN
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com