NIEUW! Boudoir fotoshoot

April 5, 2017

Bruidjes verras je aanstaande! Boek een stijlvolle boudoir lingerie shoot. Vlak voor je gaat trouwen ben je al op je allermooist, laat dit moment vast leggen en verras je aanstaande met een album 'only for your eyes'.

De fotoshoot vindt plaats in een rustige romantische ruimte. Je neemt je eigen lingerie mee en je haar en make-up worden verzorgd door mij. Je kan deze fotoshoot uiteraard ook boeken als je niet gaat trouwen, maar wel graag jezelf of je partner verrast! Bekijk hier de stijlvolle boudoir fotoshoot die ik vorige week maakte. 

 

Bekijk de mogelijkheden hier

 

Liefs Tess 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com