Lifestyle newborn shoot in Alpen a/d Rijn

April 4, 2017

Vorig jaar oktober ontmoette ik de ouders van Ivy voor het eerst, tijdens ons kennismaking gesprek om de bruiloft te fotograferen. Sheryl was op dat moment al in verwachting van Ivy. Na de mooie bruiloft in december heb ik het stel ook voor de zwangerschap shoot ontmoet. Op 14 maart werd ze dan eindelijk geboren, de lieve kleine Ivy. Ik vertrok naar Alphen a/d Rijn en maakte mama extra mooi met haarstyling en visagie. Papa verzorgde Ivy en ze viel in diepe slaap na haar fles. De shoot verliep zo snel en voorspoedig, een heerlijke rustige sfeer. Kijk mee en geniet! 

 

Liefs Tess

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com