Golden hour loveshoot in Monnickendam

March 29, 2017

Het was even wachten naar de perfecte dag, met het perfecte licht. Dinsdag middag was het één van de eerste warme lente dagen van dit jaar, dus dé uitgelezen kans om deze romantische loveshoot met dit zachte licht te maken. Tim en Kitty, jullie zijn een prachtig koppel! Kijk mee en geniet.

 

Liefs, Tess 

 

 

 

 

 

Please reload

CATEGORIEËN
Please reload

Recent Posts
Please reload

Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com