Lifestyle newbornfotoshoot in Volendam - Jolie

March 28, 2017

Lieve kleine Jolie, wat ben je zoet en lief. En wat hebben je ouders een geluk met jou! Helaas wilde je niet gaan slapen, maar ik kom nog een keertje terug, om je mooie slapende ontspannen gezichtje vast te leggen. Geniet nu alvast van deze mooie foto's. 

 

Liefs Tess 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com