Lifestyle newbornfotoshoot in Volendam - Charly

December 15, 2016

 

De kleine Charly is geboren, hoera! Tweemaal hoera voor zijn grote zus Jaidy, wat deed ze het goed. Na wel 100 kusjes en de nodige knuffels liet Jaidy het voor gezien. Tevreden en blij met een paar perfecte plaatjes van deze twee, zijn wij verder gegaan in de stijlvol ingerichte babykamer van Charly. 

 

Beelden zeggen meer dan woorden, dus geniet vooral mee! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts
Please reload

CATEGORIEËN
Follow Us
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Please reload

"Ben je op zoek naar een fotografe die vol passie haar werk doet? Die zachte en romantische beelden maakt? Dan ben je bij Tess Evenboer Photography op het juiste adres! Neem snel contact op en wie weet tot snel. "

Liefs, Tess

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Pinterest - Grey Circle

Website copyright by Tess Evenboer Photography © 2019

info@tessevenboer.com